Karbantartás

thumb.php

A 146/2014 kormány rendelet értelmében a felvonók karbantartását rendszeres időközönként kötelezően el kell végezni, de a szakszerű karbantartás  nem csak ezért fontos, hanem azért is, mert a megfelelő karbantartással a felvonó biztonságos és folyamatos üzeme is biztosítható, ráadásul a berendezés élettartamát is növeli.

Szakembereinket rendszeresen képezzük, és a legmodernebb szerszámokkal, eszközökkel látjuk el, hogy az Ön liftje a mi kezünkben biztosan jó helyen legyen!

Kollégáink a karbantartások során nem csak a kötelező vizsgálatokat és javításokat végzik el, hanem rendszeresen átnézik a felvonót és annak dokumentumait is, így az esetleges problémákra, hiányokra még az előtt fel tudjuk hívni az Ön figyelmét, mielőtt az gondot okozna Önnek.

Ne feledje! Az Ön liftjét naponta sokan használják. Az ő biztonságukért Ön a felelős! A lift megfelelő karbantartójának kiválasztása az Ön felelőssége. A karbantartó szabadon választható, nem szükséges a gyártóval szerződnie! Egy jó cég kiválasztásával hosszú távon biztosan pénzt takaríthat meg, és ráadásul nyugodtan aludhat éjszaka!

Társasházaknak és Alapítványoknak árainkból különleges kedvezményt biztosítunk!

3 féle karbantartási szerződés közül választhat:

Felvonó havi karbantartása a szabvány és a gyártó előírásai alapján
Lift karbantartáshoz szükséges kenőanyagok, kiégett izzók, tisztítószerek biztosítása
Szakértői vizsgálatokon való részvétel
Szakértői vizsgálatokon kiírt hibák javítása, ha azok a felvonó karbantartási körbe tartoznak (ellenkező esetben ajánlat rá)
100% elégedettség garancia
Lift karbantartás során keletkezett hulladék elszállítása, ártalmatlanítása
Hiba javítás hétköznap 8-16h között
Hiba javítás hétköznap egyéb időszakokban
Hiba javítás hétvégén és munkaszüneti napokon
2 órán belüli kiszállás (Bp. és környéke)
ONLINE ügyfélkapus hozzáférés
Kopó alkatrészek, táblák cseréje, pótlása
Ajánlatot kérek
Ajánlatot kérek
Ajánlatot kérek

FIGYELEM! Versenytársaink nagy részénél csak az ALAP csomag érhető el. Ha az ár a legfontosabb Önnek, arra kérjen ajánlatot!