+36-20-29-29-29-9 (Éjjel-nappal hívható ügyeleti szám HIBABEJELENTÉSRE!) info@comfort-lift.hu

Kivitelezés

A felvonók, mozgólépcsők, emelőberendezések kivitelezése komoly szakértelmet igényel. Kevesek által ismert tény, hogy Magyarországon a felvonókkal kapcsolatos halálos balesetek nem főleg a használat, hanem a bontás/kivitelezés során történnek. Utólagos vizsgálatok során kiderül az is, hogy a baleseteket nem megfelelően képzett, “olcsó” munkaerő szenvedi el.

A felvonó kivitelezés felelősségteljes dolog, hiszen a felvonót általában minimum 20 éves élettartamra tervezik beépíteni, és egy rosszul beépített felvonóval akár a teljes élettartama alatt problémák lehetnek.

Cégünk a kivitelezésekre Magyarországon egyedülállóan hosszú garanciát és jótállást ad. Ezt bátran megtesszük, mert a beépített alkatrészek nem a Távol-Keletről érkeznek, minőségük pedig I. osztályú. Kollégáinkat pedig rendszeresen képeztetjük, és a legmodernebb szerszámokkal látjuk el. A kivitelezés során folyamatos belső műszaki ellenőrzést végzünk, de kérésre akár külső műszaki ellenőr is biztosítja a megfelelő minőség ellenőrzést.

A liftekre vonatkozó előírások (szabványok, törvények, direktívák) folyamatosan változnak, ezért a rendszeres képeztetés mellett bizonytalan esetekben előzetes szakvéleményt kérünk valamelyik akkreditált felvonó vizsgáló állomástól, így a váratlan meglepetések elkerülhetőek.

És hogy miért érdemes minket választani a kivitelezéshez?

Rugalmas, gyors kivitelezés

A kivitelezés során folyamatosan kommunikálunk a megrendelővel, tájékoztatjuk az elvégzett, és a következő időszakban tervezett munkákról

A kivitelező cégek közül nekünk van az országban a legnagyobb raktárkészletünk

Kollégáinkat rendszeresen képeztetjük, és a legmodernebb szerszámokkal látjuk el a kivitelezés minőségének biztosítása érdekében

Magyarországon egyedülállóan hosszú jótállást, garanciát vállalunk a kivitelezési munkáinkra

A kivitelezés minőségét belső ellenőrzés, vagy igény esetén külsős műszaki ellenőr biztosítja

Nincs mellébeszélés! Ha hibázunk, elmondjuk, és közösen keresünk megoldást a megbízóval.

NON-STOP HIBABEJELENTÉS: +36 20 2929 299
info@comfort-lift.hu I +36-1-263-0944 I 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 14.
Nyitvatartás: munkanapokon (hétfő-péntek): 8-15h között