+36-20-29-29-29-9 (Éjjel-nappal hívható ügyeleti szám HIBABEJELENTÉSRE!) info@comfort-lift.hu

Modernizáció

felvonók életében van úgy, hogy eljön az a pillanat, amikor felújításra szorulnak.

Amikor az üzemeltetők előrelátásból, vagy a gyakori meghibásodások miatt, esetleg a szakértői előírás hatására úgy döntenek, hogy felújíttatják a liftet, illetve egy-egy részegységet kicseréltetnek, az első dolog, hogy meg kell vizsgálni, hogy mit kell elsősorban kicserélni, felújítani a felvonón.

Sok esetben a felvonó használói mást szeretnének (pl. csili-vili fülke, szuper hívógombok), mint amit a biztonsági előírások elvárnak (pl. megfelelő zuhanásgátlást).

Felújítás során az üzemeltetőnek különösen oda kell figyelnie arra, hogy mire kap ajánlatot, mert egy-egy munkára esetenként nagyon eltérő, nem megfelelően részletezett műszaki tartalmú ajánlatot adnak a vállalkozók, amik így egymással nehezen összevethetők, vagy legalábbis nem alkalmasak racionális döntés meghozatalára. A vállalkozók kiválasztásánál a referenciákon túl tekintettel kell lenni a beépített anyagok minőségére, megbízhatóságára, az alkatrész-utánpótlás lehetőségeire, a vállalkozó által adott garanciális időszak hosszára, stb.

Felvonójáról ingyenesen készítünk egy diagnosztikát, mely során felmérjük, hogy melyek azok az egységek, amelyek meghibásodáshoz, balesethez vezetnek, illetve mik azok a munkák, amiket a felvonón el kell végezni ahhoz, hogy megfeleljen a mostani és a várható jövőbeni előírásoknak. A felmérést követően javaslatot teszünk akár egy ütemezett modernizációra is, amellyel Ön hosszú távra tudja tervezni a felvonója kiadásait.

NON-STOP HIBABEJELENTÉS: +36 20 2929 299
info@comfort-lift.hu I +36-1-263-0944 I 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 14.
Nyitvatartás: munkanapokon (hétfő-péntek): 8-15h között